Meninger er til for å brytes ...


Her samles deltagelse i aktivisme, demonstrasjoner, møter, politikk, folkehelse og sånn. Klikk på en av lenkene for å gå til oversikt over hvert av temaene.

Sist oppdatert 07.08.2023 og det begynner å hjelpe, men sidene vil oppdateres fortløpende når det skjer noe (og jeg har tid).

Her er samlet informasjon om Bane NORs prosjekt for jernbaneutbygging på Hylla mellom Vålerenga og Kværnerbyen, og hvordan aksjonsgruppa "Vi har støy nok" jobber sammen med lokalbefolkningen for å få lagt jernbanen gjennom Gamle Oslo i tunnel i stedet for i en åpen, støyende linje.

Oversikt over demonstrasjonstog, protester, markeringer og møter med en viktig agenda, med litt bakgrunnsinfo om de forskjellige sakene. Pensjonister får med seg mye, men hvorfor var ikke du der?

Med bakgrunn i faget arbeidsmedisin som også dekker miljømedisin, samt erfaring fra jobb som spesiallege i avd. for miljørettet helsevern i Helsedirektoratet og helsesjef/kommunelege 1 i Nannestad og med folkehelseutdanning fra Nordiska Hälsovårdshögskolan (DPH - Diploma Public Health) i Gøteborg, skulle det bare mangle at jeg ikke sa "ja" da jeg ble bedt om å bli med i folkehelseutvalget i Motvind Norge

Hvis du tror du er ferdig utlært, er du ikke utlært, men ferdig

Navigering - trykk på en knapp:

Til oversikt for hvert av de øvrige temaene i hovedmenyen:  

Synsing     Skriving     Særing      Lokalmiljøbygging     Touring