@rneblikk

Har du gått deg vill på nettet?

Når du nå allikevel har havnet her, kan du vel alltids ta en titt på det jeg har lagt ut og som kanskje kan være av interesse. De som sverger til twitter får mark av å lese her - ingen innlegg fra meg er gode nok før de får med det som er relevant.

Lurer du på hvem jeg er og hvorfor bloggen heter @rneblikk, så titt på siden "Om - kontakt". Der ligger det også en personvernerklæring for ikke å komme i konflikt med GDPR.

Har du fulgt en lenke for å komme til denne bloggen, har du forhåpentligvis funnet riktig artikkel. Hvis ikke, eller du vil lese mer, velg et tema i menyen øverst på siden eller se gjennom innholdsoversikten nedenfor. 

Jeg er for åpenhet, alle artiklene jeg har skrevet her kan du kopiere fritt fra, men jeg forutsetter at du oppgir kilde og ikke tar betalt hvis du deler videre. Hvis du verken liker jernbane, italiensk mat, pensjonister, reiseskildringer eller lokalpolitikk i bydel Gamle Oslo, eller ikke skjønner hva arbeidsmedisin er for noe og attpåtil hater sosialister, kan du enten logge deg ut eller sette av rikelig tid til å lese og bli omvendt.

Innhold

Sist oppdatert 14.06.2021 med oppdatert informasjon om Bane NORs jernbaneprosjekt Brynsbakken og klagene på Oslo bystyres vedtak. Før det ble det 04.04.2021 lagt til et innlegg under Influenserbloggen knyttet til Brynsbakken-prosjektet: "Att döda ett samhälle".

14.12.2020 ble det lagt til en artikkel fra @rneblikkspalten i Ramazzini nr. 4-2020 om Arbeidsmedisinerens hverdag.

Sidene er stadig under oppbygging, så foreløpig finner du bare en del av det jeg har tenkt å legge ut her, men det begynner å hjelpe litt.

Vil du snakke med meg, så send en e-post til oerntf@online.no